ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Μάιος 2007, «Κορινθιακός Παλμός»

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Μια τραγική σύγκριση

Μακεδόνας πολιτικός (τρόφιμος του συστήματος βοσκής της εξουσίας), πρότεινε δημόσια στο πρόεδρο των Η.Π.Α. ΜΠΟΥΣ τον Β’, να παρακολουθήσει το κινηματογραφικό αμερικάνικης παραγωγής, με θέμα την ηρωική αυτοθυσία των ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ (μετά των 700 Θεσπιέων), οι οποίοι βέβαιοι για τη θυσία τους, πολέμησαν υπέρ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ, εναντίον ορδών μυρίων χρυσοφόρων βαρβάρων.

Με αυτόν τον τρόπο ο Μακεδόνας των « τηλεοπτικών κοκορομαχιών », πιστεύει ότι ο ΜΠΟΥΣ ο Β’ θα μορφώσει την αληθινή γνώμη για τους Έλληνες, εν όψει της επισκέψεώς του στην Αλβανία (παρακάμπτοντας την Ελλάδα που είναι «ρυθμιστική» δύναμη των Βαλκανίων, λόγω της «δαφνοστεφούς» εξωτερικής πολιτικής). Εκεί ο ΜΠΟΥΣ ο Β’ αναμένεται να διακηρύξει κυνικά ως συνήθως την πολιτική της νέας τάξης (για την οποία εισέφεραν προκλητικά και απλόχερα οι Έλληνες πολιτικοί), δηλαδή μετά το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας τη δημιουργία δύο νέων «ελεύθερων» κρατών-προτεκτοράτων του «Κοσσυφοπεδίου» και των «Σκοπίων». Αυτό θα γίνει όσο αφορά στο «Κοσσυφοπέδιο» με τη νέα μέθοδο της νέας τάξης (επικίνδυνη για τα ελληνικά πράγματα), δηλαδή την ανακήρυξη της αυτοδιαθέσεως με δημοψήφισμα. Σημειώνω ότι, αυτή η μέθοδος δεν είχε «ανακαλυφθεί» από τους «σοφούς», συνταγματολόγους των Η.Π.Α. και του Ηνωμένου Βασιλείου το 1955 προκειμένου να εφαρμοσθεί για τη μαρτυρική Κύπρο μας!!

Η προτροπή αυτή του Μακεδόνα πολιτικού τρωκτικού, αφού δεν έγινε και προς τους 300 της Βουλής των Ελλήνων, με αναγκάζει να την κάνω προσωπικά προς τους 300 της Βουλής (πλην ελαχίστων δυστυχώς εξαιρέσεων) με την ταυτόχρονη επισήμανση, οι «εθνοπατέρες» (που μελλοντικά σύμφωνα με την συνηθισμένη τακτική θα ανακηρυχθούν «εθνάρχες», «ευπατρίδες» και τα συναφή), να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και την κρισιμότητα των περιστάσεων, λόγω των ραγδαίων μεταβολών στο διεθνές πολιτικό σκηνικό, πριν είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ! Να πάψουν «να εκτίουν την ποινή και να κάνουν την αγγαρεία» του πολιτικού και να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα της χώρας τα οποία γιγαντώνονται καθημερινά.

Προτρέπω επίσης τον κυρίαρχο ακόμα Ελληνικό λαό, στις προσεχείς εκλογές αφού σηκωθεί από τον «καναπέ» και πάψει να βλέπει «σκουπίδια» στο «χαζοκούτι», να ρίξει στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙΑΔΑ, όσους πολιτικούς κρίνει ότι είναι ανάξιοι των ενδόξων προγόνων μας, αφού αναλογισθεί ποιοι δημιουργούν ή ανέχονται:

Τη μη εφαρμογή του «ΠΟΘΕΝ» στο «ΕΣΧΕΣ».
Την οικονομική και κοινωνική αδικία.
Την καταλήστευση του δημόσιου πλούτου.
Την βεβήλωση της ιστορίας μας, υπακούοντας τυφλά στις προσταγές των εχθρών μας.
Τη Μικρασιατική καταστροφή.
Τις γενοκτονίες που διέπραξαν οι Τούρκοι κατά των Ελλήνων.
Τη μη απελευθέρωση των αιχμαλώτων πολέμου της Κύπρου από το 1974.
Τις δολοφονίες των Τ. Ισαάκ και Σ. Σολωμού από τους Τούρκους.
Τα Ίμια και τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο μας.
Τα «καρτέλ» της εξουσίας.
Τους δειλούς, φυγόστρατους υπουργούς και βουλευτές.
Τους βουλευτές που «κληρονομούν» τη θέση του πατέρα τους στη βουλή.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
«Οι καιροί ού μενετοί»


Άρθρα δημιουργήθηκαν 20

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω