ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Απρίλιος 2007, «Κορινθιακός Παλμός»

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
Η αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου των «δομημένων» ομολόγων, τα οποία αγόρασαν πολλά ασφαλιστικά ταμεία εργαζομένων της Ελλάδος, με «ομόφωνη» γνώμη των διοικητικών συμβουλίων τους (περιλαμβανομένων και των εκπροσώπων των συνδικαλιστών όλων των παρατάξεων) και τα οποία διοικούνται από διορισμένους διοικητές από την εκάστοτε κυβέρνηση, ΚΑΤΑΔΗΛΩΝΕΙ την εδώ και χρόνια διαπίστωση των σκεπτόμενων Ελλήνων ότι η ονομαζόμενη «συναίνεση» μεταξύ ορισμένων πολιτικών δυνάμεων δεν είναι τόσο αγνή, σεμνή και ταπεινή.

Το σκάνδαλο των ομολόγων είναι ένα από τα αποτελέσματα ή της σοβαρής αδυναμίας διοικήσεως ή της ελλείψεως πολιτικής βουλήσεως, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολλά και σοβαρά προβλήματα της χώρας μας, τα οποία είχα επισημάνει και σε προηγούμενες δημόσιες παρεμβάσεις μου και που δυστυχώς επιβεβαιώθηκα.
Η απόφαση μιας από τις εταιρείες διαμεσολάβησης (J.P. MORGAN) να επιστρέψει στα ταμεία το ποσό της ζημιάς (επειδή στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν πολύ αυστηρές ποινές για ανάλογες παραβάσεις), αποτελεί ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ.

Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, που είναι χαρακτηριστικά των κυβερνήσεων του δικομματισμού των τελευταίων ετών, είχαν ως συνέπεια ανάλογα φαινόμενα των ομολόγων, τα οποία αποτελούν αναμφισβήτητη ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΟΛΑ όμως τα ΚΑΘΕΣΤΏΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ πάντοτε, υπό το ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Το καθεστώς ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ, ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ, ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, που επικρατεί στην Ελλάδα πολλά χρόνια τώρα, με ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, έχει ως σκοπό τη διατήρηση, με κάθε θυσία, της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ» με μόνη επιδίωξη τα οφέλη του ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Ο απλός και ανήμπορος Έλληνας πολίτης «αφιονισμένος» από την παραπληροφόρηση και τον αποπροσανατολισμό δεν αντιστέκεται, παρά το γεγονός ότι δεν του απέμεινε ΤΙΠΟΤΕ!

Δεν έχει:
Εισόδημα
Ασφάλεια και Δημόσια Τάξη
Νοσοκομειακή περίθαλψη
Κοινωνική Πρόνοια
Εργασία
Δημόσια Διοίκηση
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δημόσια Εκπαίδευση

Έχει όμως:
Φτωχά Ελληνόπουλα 464.000
«Νταβατζήδες»
Ανίδεους διοικητές δημόσιας διοίκησης
Άπληστους χρηματιστές και τραπεζικά ιδρύματα
Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και Αποπροσανατολισμού
«Πραίτωρες» , φτωχά Ελληνόπουλα με μισθό 700 ευρώ
ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ
ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ

Από κυβερνητικά στελέχη διαπιστώνεται και δηλώνεται ότι πρέπει να σταματήσουν οι διορισμοί στη δημόσια διοίκηση συγγενών, κουμπάρων, φίλων κλπ. Οι καταγραφόμενες διαπιστώσεις δεν είναι προσωπικές, διατυπώνονται καθημερινά στις πολιτικές «κοκορομαχίες» των τηλεπαραθύρων από τους «πρώην» και «νυν» (ο Θεός να φυλάξει όχι «αεί») για «κομματική βοσκή» των ανεγκέφαλων.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ:
«ΟΥΔΕΙΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» (Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, τέως πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας).
«Στην Ελλάδα διανύουμε περίοδο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΛΥΠΟΘΥΜΙΑΣ» (Γ.Α. ΜΑΓΚΑΚΗΣ, πρώην υπουργός-καθηγητής Πανεπιστημίου).

ΕΛΠΙΖΩ:
Σύντομα με τις εθνικές εκλογές ο αφυπνιζόμενος ελληνικός λαός να γκρεμίσει το ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ, ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ (γνήσιων και «νόθων»).

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ:

Την πρόσφατη προτροπή προς το Γαλλικό λαό του υποψήφιου προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί: «ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ».

Άρθρα δημιουργήθηκαν 20

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω