«Νέα Επανάσταση»

15 Μαρτίου 1996, «Η Φωνή της Κορινθίας»

«Νέα Επανάσταση»

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας της μεγαλύτερης εορτής του Έθνους μας, ευγνωμοσύνης προς τους προπάτορές μας ήρωες, περισυλλογής, αλλά και μέγιστης Εθνικής Ευθύνης των Νεοελλήνων.

Οι Έλληνες του 1821 έχοντας υπέρμαχο Στρατηγό την Παναγιά, μεγαλούργησαν και με σύνθημά τους «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ» έγραψαν χρυσές σελίδες δόξης, προκάλεσαν τον θαυμασμό των πολιτισμένων λαών της εποχής (ακόμη και των αντιπάλων), αντέταξαν τα στήθη τους σε υπέρτερες δυνάμεις, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τους μεγάλους της εποχής να υποστηρίξουν τον δίκαιο απελευθερωτικό αγώνα της Ελληνικής φυλής και παρέδωσαν την Ελλάδα ΕΛΕΥΕΘΕΡΗ από τον ζυγό του Αγαρινού κατακτητή, χωρίς να φεισθούν θυσιών.

Εμείς όμως; Οι νεοέλληνες; Αναλογισθήκαμε άραγε ποιοι είναι οι εχθροί μας ορατοί και αόρατοι; Προσδιορίσαμε τους συγκεκριμένους διαχρονικούς κινδύνους που απειλούν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας; Αντιτάξαμε στις σύγχρονες μεθόδους υποδουλώσεως της πατρίδος μας, σύγχρονα αντιόπλα; Αρθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και ομονοήσαμε υπακούοντες στα κελεύσματα των καιρών;

Δεν έχει κανείς Νεοέλληνας το δικαίωμα να απεμπολήσει τα κατακτηθέντα με αίμα δίκαια της πατρίδος μας, να ολιγωρήσει και να μην προετοιμασθεί για τον θερμό πόλεμο που είναι προ των πυλών.

Επειδή ζούμε σε εποχή μεγάλης ΕΘΝΙΚΗΣ παρακμής, ας κάνουμε τη ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ας χτυπήσουμε το κακό πριν γιγαντωθεί, ας αρχίσουμε τον νέο σύγχρονο απελευθερωτικό αγώνα της πατρίδος μας που είναι (όσο κι αν είναι) υπόδουλη στα «διαπλεκόμενα» συμφέροντα, στις πολυεθνικές και στα ξένα κέντρα αποφάσεων, όπου η διεθνής μυστική οικονομική διπλωματία απεργάζεται διαρκή φθορά και αποδυνάμωση της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Εμπρός! Ας επαναστατήσουμε ειρηνικά, ας φράξουμε τις κερκόπορτες της Ελλάδος που έχουν ανοίξει ορισμένοι «μεταμφιεσμένοι» σε εμπόρους, επιχειρηματίες, διανοούμενους, επενδυτές κτλ. Εμπρός Νεοέλληνες για ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ειρηνική, εναντίον των ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΟΥΛΩΝ της πατρίδος μας, ώστε να αναδειχθούμε «Άξιοι απόγονοι, Ενδόξων προγόνων».

Άρθρα δημιουργήθηκαν 20

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω