ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ


‘’ Το φυλάξαι τ’ αγαθά χαλεπώτερον του κτήσασθαι ‘’Το νόημα των σοφών λόγων των προγόνων μας , καταδεικνύει και τον βαθμό ευθύνης και επιμέλειας ο οποίος πρέπει να εκδηλώνεται κατά την διαχείριση σοβαρών θεμάτων , προκειμένου να διατηρήσουμε τα αγαθά τα οποία κληρονομήσαμε , ώστε να τα παραδώσουμε στους απογόνους μας βελτιωμένα ή τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο.

28 Μαρτίου 1996, «Φωνή της Κορινθίας»

 

Η Πολιτική της Τοπικής Οικονομίας 

Η εθνική οικονομία διέρχεται διογκούμενη κρίση, όπως δείχνειη δυναμική των βασικών δεικτών της ανάπτυξης, του πληθωρισμού και της ανεργίας. Επερχόμενου του κακού από γνώση, διαίσθηση ή ένστικτο «αυτοσυντηρήσεως» όλοι οι ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα αντιμετωπίσεως της οικονομικής «καταιγίδας». Δεν είναι του παρόντος να ασχοληθούμε με την πολιτική της Δημόσιας Οικονομικής. Έχουμε όμως ηθική υποχρέωση να καταθέσουμε τις απόψεις μας., ιδιαίτερα μετά την επίκαιρη και πολύ εύστοχη επισήμανση του διευθυντού της ΦτΚ στο προηγούμενο φύλλο για τον «οικονομικό αποκλεισμό των εμπόρων (της Κορινθίας)», από την καλά σχεδιασμένη «φιλική» εισβολή των αυτοαποκαλούμενων επενδυτών στην «γη της επαγγελίας» ην Κορινθία. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό, με την κατηγορία αυτών των επιχειρηματιών, που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των οικονομικών επιτελών τους 

28.02.1996, «Η Φωνή της Κορινθίας»


ΣΗΜΑΝΤΡΟ

Απλές Σκέψεις που προβληματίζουν κάθε Έλληνα Πολίτη

Με έντονα συναισθήματα που διακτέχουν τον κάθε Έλληνα, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που η πατρίδα μας διέρχεται μία από τις μεγαλύτερες σε ένταση και διάκρεια δοκιμασίες της μεταπολεμικής της ιστορίας, αισθάνομαι την υποχρέωση να καταθέσω μερικές απλές σκέψεις μου, με σκοπό να αποτελέσουν έναυσμα προβληματισμού του αναγνώστη των φιλόξενων σελίδων της Φ.τ.Κ. 

15 Μαρτίου 1996, «Η Φωνή της Κορινθίας»


«Νέα Επανάσταση»

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας της μεγαλύτερης εορτής του Έθνους μας, ευγνωμοσύνης προς τους προπάτορές μας ήρωες, περισυλλογής, αλλά και μέγιστης Εθνικής Ευθύνης των Νεοελλήνων.

Οι Έλληνες του 1821 έχοντας υπέρμαχο Στρατηγό την Παναγιά, μεγαλούργησαν και με σύνθημά τους «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ» έγραψαν χρυσές σελίδες δόξης, προκάλεσαν τον θαυμασμό των πολιτισμένων λαών της εποχής (ακόμη και των αντιπάλων), αντέταξαν τα στήθη τους σε υπέρτερες δυνάμεις, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τους μεγάλους της εποχής να υποστηρίξουν τον δίκαιο απελευθερωτικό αγώνα της Ελληνικής φυλής και παρέδωσαν την Ελλάδα ΕΛΕΥΕΘΕΡΗ από τον ζυγό του Αγαρινού κατακτητή, χωρίς να φεισθούν θυσιών.

copyright-webeasy

development webEASY